Interessante links

Hieronder vindt u links naar wellicht interessante websites.
Deze websites openen in een apart venster.

Sportief Wandelgroep Zoetermeer U kent ze misschien ook wel van de groene jasjes en shirts die ze altijd dragen. Dit is een wandelgroep die voor iedereen is bedoeld: Jong en oud, dames en heren. Als u van sportieve wandelingen houdt, dan kan dit de geschikte wandelgroep voor u zijn. Enige basisconditie is mooi meegenomen, maar niet vereist. Deze gezellige wandelgroep heeft eigen trainers en wandelbegeleiders en kan dus ook gezien worden als een mooie opstap naar de Nijmeegse Vierdaagse. Het motto van Sportief Wandelgroep Zoetermeer is: Vrijheid, blijheid.
Nordic Walking achter de duinen Nordic Walking achter de duinen geeft, zoals de naam al doet vermoeden, cursussen, trainingen, clinics en privélessen in Den Haag en omstreken. Meer informatie over hoe, wat, waar en wanneer kunt u op hun site vinden.
Wandelreizen in Noorwegen Beckx-to-basic wandelavonturen wordt vormgegeven door Hans en Lydia: Twee bergwandelaars, die geen reisorganisatie hebben, maar puur en alleen vanuit hun passie back-to-basic wandelavonturen in Noorwegen willen beleven en organiseren. Daar maken zij jou graag deelgenoot van!
Avonturen? Jazeker, geen standaard (berg)wandeltochten, maar wandeltochten met een echt avontuurlijk karakter. De trektochten bevinden zich in alle gevallen buiten de bewoonde wereld, zodat je de puurheid van de natuur en het bestaan lijfelijk ervaart. Alle systemen waar je in het dagelijkse leven aan deelneemt, kunnen even worden losgekoppeld. Je staat op eigen benen en leeft in het landschap. Het voert je terug naar je eigen basis!
Zoetermeer Natuurexcursies Natuurgids Rob Wiewel biedt boeiende informatie over de Zoetermeerse natuur.
Op aanvraag worden ook natuurexcursies georganiseerd voor scholen, bedrijven en particulieren.
Instituut voor Natuureducatie
en Duurzaamheid
IVN Zoetermeer verzorgt het gehele jaar door tal van activiteiten zoals bijv. excursies, cursussen, werkgroepen, openstelling van 't Westpunt, kinderactiviteiten en advies en samenwerking.
Dorpsstraat Zoetermeer De winkeliersvereniging van de Dorpsstraat beheert een site met informatie over de winkels die hier gevestigd zijn en activiteiten die in de Dorpsstraat plaatsvinden.
Orthopedisch schoenmaker Linneweever Linneweever is een maat- & orthopedisch schoenmakerij, zij lossen problemen op voor kleine voetproblemen met eventueel een steunzool of een aanpassing aan de confectieschoen tot aan een geamputeerde voorvoet met orthopedisch schoeisel.
Voetproblemen groot of klein, Linneweever is waar je moet zijn!
Paul den Ouden: Dé schoenmaker Al vele jaren is Schoenmakerij Paul den Ouden uit Veenendaal onze vaste schoenmaker. Zij zijn specialist op het gebied van reparatie en verzoling van berg- en wandelschoenen en maken gebruik van originele materialen van vrijwel alle schoenfabrikanten. Verder zijn zij ook gespecialiseerd in het oprekken van schoenen in de breedte, maar ook zelfs in de lengte is vaak geen probleem. Eventuele drukplekken kunnen door Paul den Ouden ook weggewerkt worden, zodat u met veel plezier uw schoenen blijft dragen.
Medisch Pedicure Pijnacker Medisch Pedicure Pijnacker is een moderne praktijk, waar professionaliteit, voetzorg op maat (volledig afgestemd op de cliënt, zijn problematiek en wensen) en een tevreden cliënt centraal staan. Harriëtte is gespecialiseerd in de voetzorg: diabetes, reuma, oncologie, trauma, verwaarlozing, sportvoeten en spasticiteit. Haar motto is: 'Luister naar uw voeten, want de conditie van uw voeten is een afspiegeling van uw totale gezondheid'. Schimmels, komen evenals bacteriën, regelmatig op of in ons lichaam voor. Bij een goede lichamelijke gesteldheid zijn ze meestal niet schadelijk. Normaal beschermt de huid zich tegen schimmelinfecties, echter deze kan zijn aangetast door: irritatie, vocht, warmte en/of door aantasting van de beschermde vetzuren op de huid. De medisch pedicure kan deze ongemakken samen met u aanpakken.