OOfos

Sneller herstel dankzij OOFOS

Uw voeten hebben vandaag hard gewerkt en dat zullen uw voeten waarschijnlijk morgen weer moeten doen. Dat is de reden waarom elk paar OOFOS (spreek uit Oefos) is ontworpen om de voeten te helpen sneller te herstellen dan welk ander type schoeisel. Trek een paar OOFOS aan en 'Feel the OO!'.

Wat maakt OOFOS onvergelijkbaar met andere Recovery schoenen?

Sportschoenen zijn ontworpen om meer 'rebound' te geven en te helpen met de voortgaande beweging. Het revolutionaire OOfoam doet het tegenovergestelde. OOfoam absorbeert 37% meer schokken bij elke stap dan traditionele dempingsvormen. En in tegenstelling tot normale slippers, is het gepatenteerde OOFOS voetbed zo ontworpen om de voetboog te ondersteunen. Op deze manier verlicht dit druk van de enkels, knieën en heupen, evenals uw onderrug. OOFOS beweegt mee met zowel de voet als de grond. Het zachte, flexibele schuimmateriaal zorgt ervoor dat uw voet afwikkelt zoals de natuur het bedoeld heeft.

Hielspoor en peesplaatontsteking

Als u last heeft van pijn in de hiel, dan kan het zijn dat u last heeft van fasciitis plantaris/peesplaatontsteking, de medische term voor een veel voorkomende aandoening die scherpe pijn in de hiel en de onderkant van de voet veroorzaakt. Patiënten melden dat de pijn meestal het zwaarste is in de ochtend en kan in één of beide voeten voorkomen.
De fascia plantaris is een band van weefsel dat de hiel naar de tenen met elkaar verbindt. De oorzaken van plantaire fasciitis of hielspoor worden niet volledig begrepen. Een stijging in de frequentie van beweging, in het bijzonder lopen en lang staan op harde oppervlakken zijn bekende risicofactoren.
OOFOS gebruikers melden verlichting van de pijn te ervaren bij het dragen van een paar. Pijn welke wordt geassocieerd met fasciitis plantaris/peesplaatonsteking of hielspoor. Dit is te wijten aan de maximale absorptie en demping dat OOfoam geeft. Het gepatenteerde biomechanische voetbed zorgt voor een superieure ondersteuning van de voetboog en stimuleert de bloedsomloop. OOFOS laten je voet bewegen op alle ondergronden en articuleren op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. Het OOfoam materiaal buigt tegelijkertijd met uw voet en het oppervlak waarop u loopt mee. Het verlicht druk en dempt schokken op de voeten, knieën en onderrug.


Mocht u na het lezen nog vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail of kom even langs.


Voor het laatst gewijzigd op 01/10/2020 . Prijswijzigingen en/of fouten voorbehouden.